Logo
Nová registrace - Ztracené heslo
PRAGUE OPEN 2011
PRAGUE OPEN 2011

Poslední lednovou neděli 30.1.2011 se v pražské hale Na Lužinách konal v pořadí již 3. ročník znovuzrozené soutěže Prague open 2011 v karate. Výsledky najdete zde

V letošním roce se bohužel Antidopingový výbor ČR, který minulé dva ročníky zaštiťoval, rozhodl tuto naší soutěž nepodpořit a tak soutěž nenesla podtitul „SPORTEM PROTI DOPINGU“ jako v uplynulých dvou ročnících. Nicméně pořádající oddíl podporuje boj proti dopingu i bez účasti dalších stran.Je již zvykem, že si soutěž získala své příznivce nejen v celé ČR, ale i v zahraničí. Svou účastí nás letos poctilo několik oddílů z Dánska, Polska a Slovenska a tak se konečný počet závodníků ustálil na čísle 264.

Pořadatelství si vzal opět pod patronát oddíl KARATE TESY Shotokan, o.s. , který spolu s pořadatelským sborem z SK Kesl ryu Shotokan připravil halu tak, aby všem přítomným závodníkům i jejich doprovodu vytvořil příjemné prostředí po celý den.

Již od samého počátku probíhala spolupráce mezi všemi zainteresovanými pořadateli na jedničku tak, jak by to na podobných soutěžích mělo být. Počínaje vzorným zajištěním STK PSKe Honzou Juklem, který je v této funkci opravdu profesionálem, který dokáže vždy překvapit (letos např. on-line výsledky na webu PSKe - současně již při tisku diplomů !, přes perfektní spolupráci celého pořadatelského týmu z SK Kesl ryu, sboru rozhodčích ČSKe i PSKe, kteří se nedopustili vážnějších chyb, až po samotného ředitele soutěže :).


Na tomto turnaji byli dodatečně oceněni reprezentanti ČR, medailisté z ME Evropy 2010. Jednalo se o J. Tesárka, J. Pilmanna a L. Jandu z kata týmu mužů a jejich trenérku Ivu Keslovou a Tomáše Reicha. Všichni tito borci vybojovali na ME v Bělehradě bronzové medaile.

Soutěž se podařilo zahájit přesně podle propozic v 9:00 a i přes velký počet závodníků a soutěžních kategorií byla ukončena v cca 18:00 večer.

Velkým bonusem celé soutěže bylo stejně jako v loňském roce sponzorské zabezpečení celé akce. Podařilo se opět zajistit sponzory, kteří svou propagací a cenami pro medailisty jednotlivých kategorií přispěli k oživení této soutěže i po stránce motivační.

Hlavním letošním sponzorem se stala Stavební spořitelna České spořitelny, a.s. spolu s firmou PENCO, která je již delší čas partnerem českého karate a která již na podobné soutěže ceny dodala. Jedná se o produkty povolené doplňkové stravy a povolených prostředků. Letos se opět podílela na soutěži i firma Adave, která dodala pro medailisty pěkné pohárky pro vítěze.

Co říci na závěr ?

Z pohledu ředitele soutěže mohu konstatovat, že vše fungovalo podle mých představ, celý pořadatelský a realizační tým neměl chyb, rozhodčí podávali dobré výkony bez větších chyb, soutěž proběhla bez vážnějšího úrazu, pěkná byla i divácká kulisa a až na jedno nesportovní chování mladého polského závodníka se mi líbila disciplinovanost všech karatistů i jejich doprovodu.
Doufám, že příští ročník Prague open 2012 bude přinejmenším stejně úspěšný jako ty již uplynulé a všichni se na něm sejdeme opět koncem ledna 2012.

Napsal admin 31.01.2011 10:21:58 (0 komentářů) | Zobrazeno 2337x | Soutěže | Tagy: prague open karate


Zaregistrujte se zdarma nebo se přihlašte pro přidávání komentářů

0 komentářů
(c) 2008-2024 KARATE TESY Shotokan. Všechna práva vyhrazena.
Úvodní strana | Fotoalbum | Tréninky | Semináře | Soutěže | Informace | Webmail